Duna Karva-Lábatlan maraton – okostelefon alkalmazás

Posted by on febr 23, 2013 in Friss Hírek | Duna Karva-Lábatlan maraton – okostelefon alkalmazás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Duna Karva-Lábatlan maraton – okostelefon alkalmazás

Android és IOS platformra elkészült a Duna Karva-Lábatlan okostelefon alkalmazás, letölthető a Google play-ből és az Apple store-ból.

Az alkalmazás tartalmazza a maratoni futóversennyel és kerékpár túrával kapcsolatos fontosabb információkat, legfrissebb híreket. Megtekinthetőek a tavalyi versenyről készült képek, helyszínek. A játék  -melynek offline változata a verseny alatt megvásárolható lesz- kellemes emlékeket ébreszt mindenkiben.

 

logoszines

 

A Whiteshield Ethical Hacking elkötelezett az egészséges életmód támogatása mellett, ezért szponzorálja az app elkészítését.

 

<a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whiteshield.labatlanmaraton&hl=hu"><img src="http://maraton.labatlan.hu/wp-content/uploads/2013/07/icon-googleplay.png"></a> <br> <br> <a href="https://itunes.apple.com/us/app/labatlan-maraton/id680089659"><img src="http://maraton.labatlan.hu/wp-content/uploads/2013/07/icon-appstore.png"></a>