Felgyorsítjuk a dunai átkelést!

Posted by on febr 24, 2013 in Friss Hírek | Felgyorsítjuk a dunai átkelést! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Felgyorsítjuk a dunai átkelést!

 

 

 

 

 

 

 

A maratoni futóverseny és kerékpárostúra regisztrációja után a 80 személyes, fedett teraszos szlovák W1 dunai hajó szállítja a résztvevőket a magyarországi regisztrációs ponttól a szlovákiai rajthelyre.

rozne-373

A kerékpárokat külön, több kishajóval szállítjuk Szlovákiába, ahol a kerékpáros indulók a rajtszámuk felmutatásával vehetik át kerékpárjaikat. A kerékpárokat szakképzett munkatársaink rögzítik a szállító hajókon és gondoskodnak a biztonságos tárolásról a kerékpártulajdonos megérkezéséig.  Célunk a dunai átkelés kényelmesebbé és gyorsabbá tétele! A 80 fős személyhajón büfé üzemel.

A résztvevők az átkeléshez már a 2013-ban átadott új hajóállomást használják.   A maratoni verseny nevezési díja a dunai áthajózás és kerékpárszállítás költségét is tartalmazza.

A versenykiírás szerint legfeljebb 400 fő induló részvételére van lehetőség. A hajó méretéből adódóan kis vízállás esetén nem közlekedik.

<a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whiteshield.labatlanmaraton&hl=hu"><img src="http://maraton.labatlan.hu/wp-content/uploads/2013/07/icon-googleplay.png"></a> <br> <br> <a href="https://itunes.apple.com/us/app/labatlan-maraton/id680089659"><img src="http://maraton.labatlan.hu/wp-content/uploads/2013/07/icon-appstore.png"></a>