Változik a Lábatlan-Karva családi kerékpármaraton időpontja! 

Posted by on Sze 11, 2018 in Friss Hírek | Változik a Lábatlan-Karva családi kerékpármaraton időpontja!  bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Változik a Lábatlan-Karva családi kerékpármaraton időpontja! 

A hidrometeorológiai előrejelzés szerint vasárnapig drasztikus vízhozamcsökkenés várható a Dunán, melynek következtében a hajózható szint alá csökkent vízállás.

Mivel a résztvevők visszaszállítása Karváról Lábatlanra hajókkal történik, így a rendezvény új, októberi időpontban kerül megrendezésre.
A vízállás-előrejelzéseket figyeljük és folyamatosan tájékoztatunk benneteket.

Ha neked csak a szeptember 16-i időpont lett volna megfelelő, akkor jövő hétfőtől a Lábatlan, József A. 60. szám alatt átveheted a részedre már előkészített rajtcsomagot, pólót, stb. és a főnyeremény kerékpár sorsolásban is részt fogsz venni.

Ha bármi kérdésed van, akkor a bestmaraton@labatlan.hu címre írj.

<a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whiteshield.labatlanmaraton&hl=hu"><img src="http://maraton.labatlan.hu/wp-content/uploads/2013/07/icon-googleplay.png"></a> <br> <br> <a href="https://itunes.apple.com/us/app/labatlan-maraton/id680089659"><img src="http://maraton.labatlan.hu/wp-content/uploads/2013/07/icon-appstore.png"></a>